Supercar Challenge: Twee maanden voor de start van het nieuwe seizoen

Het aftellen van de lange (corona) winter is begonnen. Nog maar twee maanden naar de start van het seizoen op CM.COM Circuit Zandvoort waar we het seizoen gaan aftrappen met de test- en persdag op vrijdag 9 april en dan op zaterdag en zondag vrije trainingen , kwalificaties en volop races van alle andere door VRM georganiseerde raceklassen.

De rijders en teams zijn zich al weer druk aan het voorbereiden voor dit seizoen met 8 spannende evenementen zoals de Gamma Racing Day en het DTM weekend op Assen, natuurlijk twee keer naar Spa, het nieuwe evenement Supercar Madness op Zolder, de jaarlijkse buitenlandse uitstap naar Hockenheim en de traditionele afsluiting tijdens de Finaleraces op Assen.

Alle races worden zoals gebruikelijk weer uitgezonden bij onze vaste partner RTL7.

Geïnteresseerd om deel te nemen in een van de Divisies met bijvoorbeeld een GT, Prototype, toerwagen of voormalige Cupauto, stuur even een bericht en wij sturen een overzicht van teams die een geschikte auto arrive and drive kunnen aanbieden en de voorwaarden en reglementen voor het inschrijven van je eigen auto of dit nu een voormalige Cup Clio is of een gloednieuw GT of Prototype. De Supercar Challenge staat voor diversiteit, een groot startveld en lage kosten voor de ware amateur met een bescheiden budget en grote ambities.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

24H Le Mans: Tweede plaats op het LMGT3-podium voor WRT

BMW M Motorsport maakte een opmerkelijke terugkeer naar de 24 uur van Le Mans na 25 jaar afwezigheid, met zowel hoogte- als dieptepunten tijdens...

24H Le Mans: Opnieuw zege voor Ferrari

De #50 Ferrari AF Corse 499P Hypercar, bestuurd door Antonio Fuoco, Nicklas Nielsen en Miguel Molina, won de 24 uur van Le Mans 2024....

24H Le Mans: Opgave voor Dries Vanthoor

De WRT BMW Hybrid V8 met het nummer 15 is uitgeschakeld in de 24 uur van Le Mans na een crash van Dries Vanthoor...
error: Content is protected !!