Supercar Challenge: Twee maanden voor de start van het nieuwe seizoen

Het aftellen van de lange (corona) winter is begonnen. Nog maar twee maanden naar de start van het seizoen op CM.COM Circuit Zandvoort waar we het seizoen gaan aftrappen met de test- en persdag op vrijdag 9 april en dan op zaterdag en zondag vrije trainingen , kwalificaties en volop races van alle andere door VRM georganiseerde raceklassen.

De rijders en teams zijn zich al weer druk aan het voorbereiden voor dit seizoen met 8 spannende evenementen zoals de Gamma Racing Day en het DTM weekend op Assen, natuurlijk twee keer naar Spa, het nieuwe evenement Supercar Madness op Zolder, de jaarlijkse buitenlandse uitstap naar Hockenheim en de traditionele afsluiting tijdens de Finaleraces op Assen.

Alle races worden zoals gebruikelijk weer uitgezonden bij onze vaste partner RTL7.

Geïnteresseerd om deel te nemen in een van de Divisies met bijvoorbeeld een GT, Prototype, toerwagen of voormalige Cupauto, stuur even een bericht en wij sturen een overzicht van teams die een geschikte auto arrive and drive kunnen aanbieden en de voorwaarden en reglementen voor het inschrijven van je eigen auto of dit nu een voormalige Cup Clio is of een gloednieuw GT of Prototype. De Supercar Challenge staat voor diversiteit, een groot startveld en lage kosten voor de ware amateur met een bescheiden budget en grote ambities.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

PCCB: Robert de Haan nieuwe kampioen en ook beste rookie

Op de Oostenrijkse Red Bull Ring is het doek gevallen over de Porsche Carrera Cup Benelux 2023. De 17-jarige Nederlander Robert de Haan uit...

PETB: Belgium Racing Team behaalt de dubbel in Oschersleben

Oschersleben was de plaats van afspraak voor de vierde meeting van het seizoen van zowel de Porsche Endurance Trophy Benelux als het Belcar Endurance...

Indrukwekkende demonstratie van Tom Heindrichs

In het Junior Belgian Rally Championship kwam Jonas Dewilde als kersvers kampioen aan de start van de voorlaatste manche van het Kroon-Oil BRC. In...
error: Content is protected !!