Supercar Challenge werkt aan een nieuwe kalender

Dick Van Elk liet vandaag weten dat er hard gewerkt wordt achter de schermen aan een nieuwe kalender voor dit seizoen, eerder deze ochtend werden ze nog op de hoogte gebracht dat de wedstrijd van eind mei in Magny-Cours verplaatst zal worden naar volgend jaar. 

Dick Van Elk: “Deze ochtend is er, vanuit de BGDC, naar ons een officieel bericht gestuurd dat de Magny Cours Cups, gepland op 22, 23 en 24 mei, uitgesteld moet worden vanwege het virusprobleem. De organisatie is vanuit de Franse regering verplicht om dit evenement te verplaatsen naar een nieuwe datum in 2021. De nieuwe datum wordt: 22, 23 en 24 mei 2021.

Momenteel werken wij nog steeds hard aan een nieuwe kalender voor dit seizoen. Zo wordt er gekeken naar de mogelijkheden om de bestaande races te behouden of waar mogelijk deze te verplaatsen naar een nieuwe datum. 

Voor dit raceseizoen proberen we voor de Supercar Challenge zes raceweekenden te organiseren. Omdat er veel overlegt moet worden met de circuits en andere organisaties vergt dit wat meer tijd. Maar als alles meezit kunnen wij jullie de nieuwe kalender over anderhalve week presenteren.”

Eerder dit jaar zag V-Max Racing Management ook hun seizoensopener op het vernieuwde circuit van Zandvoort al in rook opgaan, het had een fantastische start moeten zijn voor de viering van hun 20-jarig jubileum. V-Max Racing Management organiseert naast de Supercar Challenge, ook de Mazda MX-5 Cup en de Ford Fiesta Sprint Cups. Hankook is ook dit jaar weer opnieuw de vaste bandenleverancier van de Supercar Challenge.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Legend Condroz Rally: Het deelnemersveld van de eerste editie krijgt vorm

Sinds de aankondiging dat de Royal Motor Club de Huy de Legend Condroz Rally zou organiseren, die gepland staat voor 10, 11 en 12...

Schubert Motorsport bovenaan voor Manthey EMA tijdens DTM-test in Hockenheim

Schubert Motorsport domineerde de DTM-testdagen op het circuit van Hockenheim, met René Rast als snelste coureur, gevolgd door teamgenoten Sheldon van der Linde en...

Henk Vossen opnieuw naar WRC Rally van Kroatië

Als op vrijdag 19 april in Zagreb de voor het Wereldkampioenschap meetellende Rally van Kroatië van start gaat, zal ook de Nederlandse routinier Henk...
error: Content is protected !!