Supercar Challenge werkt aan een nieuwe kalender

Dick Van Elk liet vandaag weten dat er hard gewerkt wordt achter de schermen aan een nieuwe kalender voor dit seizoen, eerder deze ochtend werden ze nog op de hoogte gebracht dat de wedstrijd van eind mei in Magny-Cours verplaatst zal worden naar volgend jaar. 

Dick Van Elk: “Deze ochtend is er, vanuit de BGDC, naar ons een officieel bericht gestuurd dat de Magny Cours Cups, gepland op 22, 23 en 24 mei, uitgesteld moet worden vanwege het virusprobleem. De organisatie is vanuit de Franse regering verplicht om dit evenement te verplaatsen naar een nieuwe datum in 2021. De nieuwe datum wordt: 22, 23 en 24 mei 2021.

Momenteel werken wij nog steeds hard aan een nieuwe kalender voor dit seizoen. Zo wordt er gekeken naar de mogelijkheden om de bestaande races te behouden of waar mogelijk deze te verplaatsen naar een nieuwe datum. 

Voor dit raceseizoen proberen we voor de Supercar Challenge zes raceweekenden te organiseren. Omdat er veel overlegt moet worden met de circuits en andere organisaties vergt dit wat meer tijd. Maar als alles meezit kunnen wij jullie de nieuwe kalender over anderhalve week presenteren.”

Eerder dit jaar zag V-Max Racing Management ook hun seizoensopener op het vernieuwde circuit van Zandvoort al in rook opgaan, het had een fantastische start moeten zijn voor de viering van hun 20-jarig jubileum. V-Max Racing Management organiseert naast de Supercar Challenge, ook de Mazda MX-5 Cup en de Ford Fiesta Sprint Cups. Hankook is ook dit jaar weer opnieuw de vaste bandenleverancier van de Supercar Challenge.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

ADAC GT Masters: Haupt Racing Team zet pole om in jubileumoverwinning

David Schumacher en Salman Owega van het Haupt Racing Team hebben op de Nürburgring hun tweede seizoensoverwinning behaald tijdens de 250e jubileumrace van de...

ADAC GT Masters: Pole voor Schumacher in jubileumrace

David Schumacher heeft de pole position veroverd voor de jubileumrace van de ADAC GT Masters op de Nürburgring. Tijdens de kwalificatie op zondag zette...

FIA WEC: Sarah Bovy zet pole in LMGT3

Het Iron Dames team heeft de pole position behaald voor hun Zuid-Amerikaanse debuut in de 6 Uur van São Paulo, onderdeel van het FIA...
error: Content is protected !!