Totaalplan Racing blikt vooruit op de 24u van Zolder

In het atelier van Totaalplan Racing wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO waar het team op zal vertrouwen voor de 24u van Zolder. 

Het team zal, in tegenstelling tot de reguliere wedstrijden, beroep doen op één wagen, namelijk het exemplaar dat dit jaar bemand wordt door Jarno D’Hauw en Cédric Wauters. Een bewuste keuze verduidelijkt teameigenaar Mario Martlé. 

“De beslissing om te opteren voor wagen #20 werd genomen na het laatste Belcar weekend in Zolder, waar Cédric en Jarno veel punten wisten te sprokkelen en zo in de top 3 van het kampioenschap kwamen. Het gat met de leiders is aanzienlijk, maar we zijn qua punten eigenlijk nog maar halverwege het seizoen, alles is nog mogelijk. We mikken dan ook op consistentie tijdens de 24u, en dan is een podiumplaats zeker de ambitie.”

De 24u wordt allesbehalve een makkelijke opdracht, weet ook Kenneth Linthout. “Zowel Mario, Jarno als ikzelf zijn toe aan onze eerste 24u. Voor ons is het nog wat koffiedik kijken, al kunnen we beroep doen op de ervaring van Cédric, die hier toch al vijf maal aan de start stond. De annulatie van de 24u vorig jaar was voor ons wel een voordeel, we hebben een stuk meer ervaring dan toen, wat ons zeker zal helpen in wedstrijdomstandigheden.”

Wil je Totaalplan Racing graag live aan het werk zien op een stijlvolle en aangename manier? Het team uit Maldegem voorziet op zaterdag een VIP arrangement in hun lounge boven de pitstraat. Surf snel naar http://www.totaalplanracing.be/product/vipticket24uzolder/ om je tickets te bemachtigen!

Bron: Totaalplan Racing 

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

C3 Rally2 Cup: Maxime Potty wint alles! 

Door zaterdag zijn allereerste algemene zege in het nationale rallykampioenschap te veroveren werd Maxime Potty uiteraard ook winnaar van de eerste manche van de...

De clubs, hoofdrolspelers in Shell SpaItalia!

Of het bij hen nu draait om Italiaanse vier- of tweewielers, de clubs horen altijd bij de drijvende krachten van Shell SpaItalia! Hun leden...

Fun Cup powered by Hankook: we zijn vertrokken!

Het seizoen 2023 van de Fun Cup powered by Hankook gaat dit weekend van start in Mettet. Op het menu staat een eerste race...
error: Content is protected !!