Total 24 Hours of Spa en SRO Spa Speedweek staan ​​voor een spectaculaire comeback in 2021

De festiviteiten beginnen met de officiële testdagen van de Total 24 Hours of Spa, die zullen doorgaan op dinsdag 22 en woensdag 23 juni. Alle racefans zullen gratis toegelaten worden om opnieuw te genieten van de geluiden en geuren van onze GT3-wagens op wereldniveau. Verder wordt er achter de schermen hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de Total 24 Hours of Spa en SRO Spa Speedweek van volgend jaar een onvergetelijke terugkeer zullen maken naar de legendarische locatie in de Ardennen, inclusief activiteiten op en buiten het circuit.

SRO zal de toeschouwers trakteren op een rijk gevuld programma, het British GT Championship en het Franse FFSA GT kampioenschap staan al zeker op de kalender. Maar ook de nieuwe GT2 European Series staan op het programma in onze prachtige Ardennen. Deze gevarieerde line-up omvat GT2-, GT3- en GT4-wagens, terwijl andere categorieën te zijner tijd zullen worden aangekondigd.

Maandag 26 juli zullen de Total 24 Hours of Spa op gang geschoten worden. Zoals voorgaande jaren zal er een parade van het circuit naar het stadscentrum van Spa plaatsvinden, een signeersessie met de piloten, een pitwandeling en een muziekconcert, dat allemaal zal gepland zijn voor een populaire comeback in 2021. De 73ste editie van de uithoudingsrace keert terug naar zijn rechtmatige positie op de kalender, met de wedstrijd die van start zal gaan op zaterdag 31 juli.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

DTM: Nieuwe testbeperkingen met focus op duurzaamheid en kostenbesparing

De beslissing van de DTM om testbeperkingen in te voeren voor het seizoen 2024 onderstreept een strategische verschuiving naar duurzaamheid en kostenefficiëntie. Door privétests...

Sterke prestatie van Dries Van Langendonck

Dries Van Langendonck schreef dit weekend in Sarno een mooi lijntje bij op zijn palmares. Door als derde te finishen in de finale van...

FIA WEC: Porsche domineert in Qatar

De eerste race van het WEC-seizoen 2024 is afgesloten met een dominante prestatie van Porsche, zowel in de Hypercar als in de LMGT3-klasse. De...
error: Content is protected !!