TotalEnergies 24 Hours of Spa neemt nieuwe naam aan voor de editie 2021

De grootste en meest competitieve GT3-race ter wereld krijgt vanaf 2021 een nieuwe naam, de langverwachte editie wordt omgedoopt tot TotalEnergies 24 Hours of Spa (29 juli-1 augustus).

De nieuwe naam en visuele identiteit belichamen het ethos van TotalEnergies, een multi-energiebedrijf dat zich inzet voor het produceren en leveren van energie die schoon, betaalbaar en direct beschikbaar is. TotalEnergies trad voor het eerst toe als partner aan het einde van de jaren negentig, maar bleef toegewijd aan het evenement door de overstap naar GT-regels in 2001 en stapte in 2007 over naar de rol van titelsponsor, zowel als betrokken partner als leverancier van de hoogwaardige brandstoffen die door alle concurrenten worden gebruikt.

De nieuwe visuele identiteit is al zichtbaar in het nieuwe TotalEnergies 24 Hours of Spa-logo en zal dit jaar in verschillende vormen te zien zijn tijdens het evenement. Verwacht wordt dat een zeer competitief veld de 2021-editie zal aangaan, die fungeert als de grote race van zowel Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS als Intercontinental GT Challenge Powered by Pirelli.

De voorbereidingen zullen later deze maand een tandje bijsteken tijdens de officiële TotalEnergies 24 Hours of Spa testdagen (22-23 juni), waar de deelnemers twee dagen kunnen testen op het 7 km lange circuit. De timing en de officiële poster zullen in de komende weken voorgesteld worden.

Bovendien blijft SRO Motorsports Group nauw samenwerken met de lokale autoriteiten en Circuit Spa-Francorchamps of het haalbaar is om fans aanwezig te laten zijn bij het evenement van dit jaar. SRO blijft zich inzetten om het publiek op een veilige manier te verwelkomen, meer info volgt later hieromtrent. 

Tijdens de TotalEnergies 24 Hours of Spa van dit jaar keert de gevierde race terug naar zijn traditionele zomereditie, na de eenmalige najaarsrace van vorig jaar. Dit jaar staat ook in het teken van twee decennia sinds de eerste GT-editie in 2001 werd gehouden.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Circuit Spa-Francorchamps klaar voor de Spa Six Hours

De editie van de dertigste Spa Six Hours komt er met rasse schreden aan! Van 28 september tot en met 1 oktober, biedt Roadbook weer...

ROWE RACING trekt naar Barcelona voor de titel

ROWE RACING heeft een indrukwekkend seizoen achter de rug in de GT World Challenge Europe en staat nu voor de seizoensfinale in Barcelona. Met...

RedAnt Racing sluit seizoen Porsche Carrera Cup Benelux af op een positieve noot

Dit weekend werd op de Oostenrijkse Red Bull Ring, in het kader van de prestigieuze DTM-meeting, de slotmanche van de Porsche Carrera Cup Benelux...
error: Content is protected !!