TOYOTA GAZOO Racing: Wereldpremière van de GR GT3 Concept en de GR Yaris op Tokyo Auto Salon

TGR streeft ernaar om steeds betere auto’s uit de autosport aan te bieden, en neemt deel aan topcategorieën zoals het FIA World Rally Championship (WRC) en het FIA World Endurance Championship (WEC), samen met binnenlandse rally’s en races. De technologie en kennis die door deze activiteiten wordt opgedaan, wordt gebruikt bij de creatie van nieuwe wegauto’s.

Op de tentoonstelling van dit jaar zal de wereldpremière te zien zijn van de GR GT3 Concept, een racegerichte conceptauto waarin de kennis en verfijnde technologieën zijn verwerkt die TGR heeft opgedaan op het gebied van autosport, evenals het volledig getunede model van de GR Yaris.

(c) TOYOTA GAZOO Racing

De GR010 HYBRID die alle races in 2021 won, het eerste jaar van de Hypercar-klasse van het WEC, en auto’s van nationale en internationale competities zoals de SUPER GT, het Japanse SUPER FORMULA Championship en Japans Rallykampioenschap zullen tentoongesteld worden om de aantrekkingskracht van de autosport over te brengen op het salon.

Naast de hierboven genoemde auto’s, zullen ook enkele onderdelen uit de 2022-reeks van GR Heritage Parts worden tentoongesteld voor klanten die echt van hun voertuigen houden.

Bron: TOYOTA GAZOO Racing

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

PCCB: Robert de Haan nieuwe kampioen en ook beste rookie

Op de Oostenrijkse Red Bull Ring is het doek gevallen over de Porsche Carrera Cup Benelux 2023. De 17-jarige Nederlander Robert de Haan uit...

PETB: Belgium Racing Team behaalt de dubbel in Oschersleben

Oschersleben was de plaats van afspraak voor de vierde meeting van het seizoen van zowel de Porsche Endurance Trophy Benelux als het Belcar Endurance...

Indrukwekkende demonstratie van Tom Heindrichs

In het Junior Belgian Rally Championship kwam Jonas Dewilde als kersvers kampioen aan de start van de voorlaatste manche van het Kroon-Oil BRC. In...
error: Content is protected !!