Ugo de Wilde tekent meerjarencontract met Mühlner Motorsport!

Onze landgenoot Ugo de Wilde kwam vandaag met groot nieuws naar buiten, hij heeft een meerjarig contract getekend met Mühlner Motorsport. Dit weekend zal hij al plaatsnemen achter het stuur van de Duqueine LMP3 voor de Rolex 24 Hours of Daytona, de start van het nieuwe IMSA-seizoen 2022.

De 19-jarige Brusselaar zal de vier wedstrijden van de Michelin Endurance Cup afwerken voor het team van Bernhard Mühlner, eerst de Rolex 24 Hours of Daytona, vervolgens de 12 Hours of Sebring, de 6 Hours of Watkins Glen en als afsluiter Petit Le Mans. De Wilde kreeg op het einde van 2021 al de kans om kennis te maken met de Amerikaanse droom via het Mühler Motorsport Team, zijn goede prestaties op Virginia Raceway en Road Atlanta worden nu dus omgezet in een meerjarig contract.

“Ik ben erg blij en trots om mijn ondertekening van een meerjarig managementcontract met Mühlner Motorsport aan te kondigen! Na een succesvolle samenwerking vorig jaar met twee prestigieuze overwinningen in Road to Le Mans en Road Atlanta, was het voor ons logisch om de reis samen voort te zetten. Ik zal het hele IMSA Michelin Endurance Cup-kampioenschap rijden in de Duqueine LMP3. Laten ons goed beginnen aan het geweldige avontuur hier in Daytona voor de 24 uur,” aldus Hugo de Wilde op zijn Instagram account.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Karting: Thibaut Ramaekers wint in Valencia

Thibaut Ramaekers heeft de eerste finale van het CIK-FIA 2023 Europees Kampioenschap OK-Junior gewonnen in Valencia en dat is een fantastische prestatie. Twee weken...

Een… champagnedouche voor Milo Socardenne!

Lorenzo Donniacuo, Timo Van Impe en Kevin Caprasse (#280 Milo Socardenne) hebben een onbetwistbare overwinning behaald tijdens de eerste wedstrijd van de Fun Cup...

12H MUGELLO: Haas RT wint voor Saintéloc Junior Team

Haas RT heeft zijn eerste overwinning in de 24H SERIES powered by Hankook behaald tijdens de Hankook 12H MUGELLO van dit weekend. Mathieu Detry,...
error: Content is protected !!