Uitzonderlijke tv-verslaggeving voor de Hankook 25 Hours VW Fun Cup!

De Hankook 25 Hours VW Fun Cup is het onbetwistbare hoogtepunt van de VW Fun Cup powered by Hankook en geniet al enkele jaren van bijzondere media-aandacht. Dat zal in 2021, wanneer de wedstrijd zijn comeback maakt, niet anders zijn. Tussen 9 uur op zaterdag 10 juli en 18 uur op zondag 11 juli is er liefst 33 uur aan live-tv voorzien. U zal dus niets hoeven te missen van de Hankook 25 Hours VW Fun Cup 2021, of u nu kijkt via YouTube, Dailymotion, RTBF Auvio, de regionale tv-zender Védia of een van de vele Facebook Live-sessies!
 
Organisator Kronos Events schakelt hetzelfde team in als de voorbije jaren, maar verbetert daarbij enkele punten. Zo zullen de commentatoren vanuit een nagelnieuwe – en grotere – studio gasten en analisten kunnen verwelkomen. Rond het circuit zullen meer dan 10 camera’s worden opgesteld om de actie op de piste in beeld te brengen, maar daarnaast zijn er ook pitreporters die u rechtstreeks naar het hart van de actie leiden in de pitlane. Op het programma staan er eveneens speciale reportages die geschoten werden in de aanloop naar het evenement of tijdens de race zelf. Kortom, u zal zich niet vervelen!
 
Bij de commentatoren treffen de tv-kijkers de gekende stemmen en gezichten aan. Vincent Franssen, Eric Trippaers, Thomas Bastin, Antoni Coppi en Michaël Duforest voorzien het Franstalige commentaar, terwijl Gregory Deguelde en Kristof Klinkers de Nederlandstalige kant van de zaak presenteren.
 
Dankzij een ononderbroken livestream zal u via speciale uitzendingen perfect op de hoogte blijven van de gebeurtenissen, maar ook een kijkje kunnen nemen achter de schermen van het evenement. Thomas Bastin en Gregory Deguelde presenteren samen met het commentaarteam die korte uitzendingen van een twintigtal minuten waarin zij gasten verwelkomen en verschillende thema’s behandelen die verbandhouden met de 25 Hours.

Een eerste live-uitzending is voorzien op vrijdag om 14 uur waarin er niet alleen zal worden nagekaart over de kwalificaties, maar ook wordt vooruitgeblikt op de eigenlijke wedstrijd. Verder zijn er nog uitzendingen voorzien op zaterdag van 15u30 tot 16u30 (voor de startgrid en de start) en om 18u, 21u en 23u. Op zondag blijft u op de hoogte via uitzendingen om 8u, 10u, 12u en 14u vooraleer de deelnemers zich opmaken voor de finish en de podiumceremonie van 16u tot 17u30.
 
Er is echter nog goed nieuws, want RTBF Auvio, het digitale platform van de Franstalige omroep, zal de hele live-uitzending streamen. En daarmee is nog steeds niet alles gezegd! Het Védia-kanaal (de regionale televisie van het arrondissement Verviers en de Oostkantons), dat toegankelijk is via verschillende operatoren, plant eveneens meerdere live-uitzendingen met onder andere de start (zaterdag van 15u30 tot 17u) en de finish (zondag van 16u tot 17u30), maar ook een tussentijdse update op zondag tussen 10u en 11u. Daarnaast zendt Védia ook een groot deel van de nachtelijke actie (tussen 23u en 7u) live uit.
 
De VW Fun Cup powered by Hankook zal niet als enige profiteren van die constante live-uitzending. Zaterdag worden vanaf 9 uur ‘s ochtends alle nevenraces rechtstreeks op het scherm gebracht. Dat wil zeggen dat de Westfield en SLK Cup tweemaal te bewonderen zal zijn, net als de Benelux Racing Series. De 100 Series by BGDC komt dan weer in beeld voor een race van 100 minuten.
 
“In het totaal zullen een veertigtal personen betrokken zijn bij deze live-uitzendingen op televisie en het internet”, vertellen Laurent Voogt en Gregory Deguelde enthousiast namens Kronos Events. “Met de teams van CMG Télévision onder leiding van Jean-François Thyssen die de live-uitzendingen verzorgen en die van Thomas Bastin voor de productie van videoreportages alsook onze brede waaier aan commentatoren en pitreporters, zijn we ervan overtuigd dat we de fans zullen weten te bekoren. In 2019 registreerden we meer dan 175.000 connecties en dat is het ultieme bewijs dat er effectief veel interesse is voor deze Hankook 25 Hours VW Fun Cup. Hoewel de geldende veiligheidsvoorschriften rond de pandemie ons verhinderen om het grote publiek te verwelkomen, zijn we tevreden dat we een nog beter concept kunnen aanbieden voor de editie 2021.”
 
Kortom, u zal tijdens het weekend van 9, 10 en 11 juli de Hankook 25 Hours VW Fun Cup uitstekend kunnen volgen via het scherm!

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

PSCB: Jan Lauryssen en Michael Cool verdelen de buit in Zolder

Na Nederland en Circuit Zandvoort, met een dubbele winst voor Niels Troost (Team GP Elite) was het op Circuit Zolder in België, tweemaal aan...

Spa 24H: TEAM RJN BEVESTIGT JOSH CAYGILL

Team RJN heeft hun deelname aan de Crowdstrike 24 Uur van Spa 2024 verder versterkt door FIA WEC McLaren-coureur Josh Caygill aan hun line-up...

Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland keert terug naar Hongarije

Van 21 tot 23 juni 2024 zal de Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland racen op de Hungaroring bij Boedapest, een circuit dat sinds 2014...
error: Content is protected !!