Vincenzo Sospiri Racing met twee Lamborghini’s richting GT World Challenge Europe

Vincenzo Sospiri Racing maakte vandaag bekend dat het met twee Lamborghini’s richting de Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS Endurance Cup zal trekken. Het Italiaanse team maakte vorig jaar zijn debuut tijdens de TotalEnergies 24 Hours of Spa met één enkele Huracán in de Silver Cup-klasse, terwijl een International GT Open-programma met hetzelfde machinepark zowel de teams- als de coureurstitels opleverde.

Het team dat zich opnieuw richt op de Silver-categorie heeft een line-up geselecteerd uit Lamborghini’s GT3-juniorenprogramma. Michele Beretta, Benjamín Hites en Yuki Nemoto zullen een trio vormen, terwijl de zusterauto wordt gedeeld door Michael Dörrbecker, Marcus Paverud en onze landgenoot Baptiste Moulin.

De Belg is ook een oude bekende van het team dat in 2021 met VSR de TotalEnergies 24 Hours of Spa en GT Open heeft gereden. Ook in 2020 nam Moulin deel aan de Endurance Cup met FFF Racing en scoorde hij een podium in de Zilver-categorie in Spa.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

PCCB: Robert de Haan nieuwe kampioen en ook beste rookie

Op de Oostenrijkse Red Bull Ring is het doek gevallen over de Porsche Carrera Cup Benelux 2023. De 17-jarige Nederlander Robert de Haan uit...

PETB: Belgium Racing Team behaalt de dubbel in Oschersleben

Oschersleben was de plaats van afspraak voor de vierde meeting van het seizoen van zowel de Porsche Endurance Trophy Benelux als het Belcar Endurance...

Indrukwekkende demonstratie van Tom Heindrichs

In het Junior Belgian Rally Championship kwam Jonas Dewilde als kersvers kampioen aan de start van de voorlaatste manche van het Kroon-Oil BRC. In...
error: Content is protected !!