Vincenzo Sospiri Racing met twee Lamborghini’s richting GT World Challenge Europe

Vincenzo Sospiri Racing maakte vandaag bekend dat het met twee Lamborghini’s richting de Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS Endurance Cup zal trekken. Het Italiaanse team maakte vorig jaar zijn debuut tijdens de TotalEnergies 24 Hours of Spa met één enkele Huracán in de Silver Cup-klasse, terwijl een International GT Open-programma met hetzelfde machinepark zowel de teams- als de coureurstitels opleverde.

Het team dat zich opnieuw richt op de Silver-categorie heeft een line-up geselecteerd uit Lamborghini’s GT3-juniorenprogramma. Michele Beretta, Benjamín Hites en Yuki Nemoto zullen een trio vormen, terwijl de zusterauto wordt gedeeld door Michael Dörrbecker, Marcus Paverud en onze landgenoot Baptiste Moulin.

De Belg is ook een oude bekende van het team dat in 2021 met VSR de TotalEnergies 24 Hours of Spa en GT Open heeft gereden. Ook in 2020 nam Moulin deel aan de Endurance Cup met FFF Racing en scoorde hij een podium in de Zilver-categorie in Spa.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland begint het nieuwe seizoen in Imola

Het nieuwe seizoen van de Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland gaat van start op het circuit van Imola, Italië, met een indrukwekkend veld van...

RedAnt Racing met grote ambities richting thuisrace in Spa

Na een klinkende zege in de 12 uur van Mugello trekt RedAnt Racing als leider in de 992-klasse naar de tweede manche van de...

NTC 2024 in de volgende bocht van het Junior Black Knights Team

De eerste van zeven races van het seizoen vindt dit weekend plaats in Assen (Nederland) voor de drie aanstormende Belgische rijders. De beste jonge coureurs...
error: Content is protected !!