VW Fun Cup: Acome Racing by AP wint nipt de 8 uren van Spa!

Onder een helder blauwe hemel en met 25 graden op de thermometer werden vandaag de 8 uren van de VW FUN CUP afgewerkt, ongelooflijk dat tijdens de start 110 wagens heelhuids Eau Rouge doorkomen en ook nog eens de Raidillon passeren alsof het niets is. Manu Nava, David Doutrepont, Anthony Rosa en Alexandre Charlier (#278 Acome Racing by AP) mochten de grootste trofee mee naar huis nemen, Niek, Alex en Marnix Hommerson (#399 DRM Family) moesten tevreden zijn met de tweede plaats, ze kwamen slechts zestien seconden tekort na een sterke wedstrijd op Spa-Francorchamps.

Als fotograaf kan je enkel positief terugkijken naar zulke weekends waar er maar liefst 110 wagens aan de start verschijnen, zeker omdat het evenement nog achter gesloten deuren moest plaatsvinden en de corona problematiek nog altijd sterk aanwezig is in Europa. Momenten van rust werden enkel ingelast tijdens de safetycar procedure, voor de rest werden de fotografen rijkelijk getrakteerd op wagens die continue voorbij de lenzen scheurden.

Voor de volgende manche trekken de troepen van de VW Fun Cup naar onze noorderburen van 4 tot 6 juni. Op het Circuit van Zandvoort zullen de wagens en piloten kennis maken met het vernieuwde F1 circuit in de duinen. Zullen ze ook daar heelhuids door de beroemde Tarzanbocht geraken tijdens de start?

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Fun Cup powered by Hankook: we zijn vertrokken!

Het seizoen 2023 van de Fun Cup powered by Hankook gaat dit weekend van start in Mettet. Op het menu staat een eerste race...

De Fun Cup en Torfs Compact Machinery verlengen hun samenwerking

Ook tijdens het seizoen 2023 van de Fun Cup powered by Hankook slaan Kronos Events en Torfs Compact Machinery de handen in elkaar.  De kleuren...

CrowdStrike 24 Hours of Spa klaar voor recordgrid met 72 auto’s

De CrowdStrike 24 uur van Spa is het prestigieus autosportevenement dat in de zomer van 2023 plaatsvindt in Spa-Francorchamps. Het evenement zal bestaan uit...
error: Content is protected !!