VW Fun Cup: Acome Racing by AP wint nipt de 8 uren van Spa!

Onder een helder blauwe hemel en met 25 graden op de thermometer werden vandaag de 8 uren van de VW FUN CUP afgewerkt, ongelooflijk dat tijdens de start 110 wagens heelhuids Eau Rouge doorkomen en ook nog eens de Raidillon passeren alsof het niets is. Manu Nava, David Doutrepont, Anthony Rosa en Alexandre Charlier (#278 Acome Racing by AP) mochten de grootste trofee mee naar huis nemen, Niek, Alex en Marnix Hommerson (#399 DRM Family) moesten tevreden zijn met de tweede plaats, ze kwamen slechts zestien seconden tekort na een sterke wedstrijd op Spa-Francorchamps.

Als fotograaf kan je enkel positief terugkijken naar zulke weekends waar er maar liefst 110 wagens aan de start verschijnen, zeker omdat het evenement nog achter gesloten deuren moest plaatsvinden en de corona problematiek nog altijd sterk aanwezig is in Europa. Momenten van rust werden enkel ingelast tijdens de safetycar procedure, voor de rest werden de fotografen rijkelijk getrakteerd op wagens die continue voorbij de lenzen scheurden.

Voor de volgende manche trekken de troepen van de VW Fun Cup naar onze noorderburen van 4 tot 6 juni. Op het Circuit van Zandvoort zullen de wagens en piloten kennis maken met het vernieuwde F1 circuit in de duinen. Zullen ze ook daar heelhuids door de beroemde Tarzanbocht geraken tijdens de start?

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

PCCB: Robert de Haan nieuwe kampioen en ook beste rookie

Op de Oostenrijkse Red Bull Ring is het doek gevallen over de Porsche Carrera Cup Benelux 2023. De 17-jarige Nederlander Robert de Haan uit...

PETB: Belgium Racing Team behaalt de dubbel in Oschersleben

Oschersleben was de plaats van afspraak voor de vierde meeting van het seizoen van zowel de Porsche Endurance Trophy Benelux als het Belcar Endurance...

Indrukwekkende demonstratie van Tom Heindrichs

In het Junior Belgian Rally Championship kwam Jonas Dewilde als kersvers kampioen aan de start van de voorlaatste manche van het Kroon-Oil BRC. In...
error: Content is protected !!