W Series: Vijfdaagse test op het Circuit Ricardo Tormo in Valencia

De W Series organiseren een vijfdaagse test alvorens het nieuwe seizoen van start zal gaan in Paul Ricard, tussen 26 en 30 april kunnen de piloten de Tatuus T-318 Formule 3-raceauto’s testen op het Circuit Ricardo Tormo in Valencia, Spanje.

Catherine Bond Muir, de CEO van de W Series: “Na het succes van het eerste seizoen van de W Series in 2019, de teleurstelling van de afgedwongen onderbreking van vorig jaar op het circuit en de opwinding die volgde op de aankondiging van ons nieuwe partnerschap met de Formule 1, kijkt iedereen bij de W Series erg uit naar onze tweede seizoen.”

Het Circuit Ricardo Tormo is perfect geschikt om Formule 3-auto’s te testen. Het vier km lange circuit staat bekend om zijn 14 bochten en het lange recht stuk. Tijdens deze vijfdaagse test kunnen de coureurs hun rijtechniek aanscherpen, maar ook de ingenieurs en monteurs zullen ruimschoots de kans krijgen om de Tatuus T-318 Formule 3-raceauto’s onder de knie te krijgen. De eerste race van 2021 zal plaatsvinden op 26 juni op het Circuit van Paul Ricard, Frankrijk.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

SRO Motorsports Group en Pirelli verlengen de samenwerking

SRO Motorsports Group en Pirelli hebben een nieuwe vijfjarige overeenkomst aangekondigd die hun langdurige samenwerking verlengt tot en met het seizoen 2028. Volgens deze...

Comtoyou Racing vanaf 2024 met Aston Martin

De aankondiging kwam er zaterdagnamiddag op het Circuit de Barcelona-Catalunya, waar de voorlaatste wedstrijd van de Fanatec GT World Challenge Europe werd gehouden, tegelijk...

Hamofa Motorsport pakt in Oschersleben de titel in GTB

Oschersleben ligt achter de rug en het is nog even wachten tot de finale van het Belcar Endurance Championship. Een stand van zaken in...
error: Content is protected !!