WEC: AF Corse maakt line-up bekend

Vandaag heeft AF Corse Ferrari zijn coureurs in de LMGTE Pro-klasse van de FIA WEC aangekondigd, op de line-up van de #52 Ferrari 488 GTE Evo wordt Daniel Serra vervangen door Antonio Fuoco. Na zes titels bij de fabrikanten, wil Ferrari alles inzetten om de titel in de LMGTE Pro te behouden.

Miguel Molina en Antonio Fuoco zullen het nummer 52 van de 488 GTE bemannen. In zijn derde volledige seizoen in het FIA WEC deelt de Spaanse coureur de cockpit van de AF Corse Ferrari met de jonge Italiaan. Na een uitstekend debuut in het World Endurance Championship in de LMGTE Am-klasse met Cetilar Racing, zal Fuoco voor het eerst de Ferrari besturen in de LMGTE Pro-klasse.

Op wagen nummer 51 gaan de regerend wereldkampioenen Alessandro Pier Guidi en James Calado op jacht naar een derde wereldtitel, ongekend in de LMGTE Pro-klasse. Voor het vijfde achtereenvolgende jaar deelt dit duo het stuur van de 488 GTE.

Foto (c) FIA WEC

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

FIM EWC: Sterk veld voor de 8 Uur van Spa Motos

Zevenendertig teams, waaronder 34 permanente FIM Endurance World Championship-ploegen, hebben zich ingeschreven voor het internationale motorrace-equivalent van een high-speed achtbaanrit, de 8 Uur van...

BMW M4 GT3 EVO onthuld op de Nürburgring

BMW M Motorsport heeft de nieuwste versie van hun succesvolle GT-racewagen, de BMW M4 GT3 EVO, gepresenteerd voorafgaand aan de 24 uur van de...

De parades, traditioneel hoogtepunt van SpaItalia!

SpaItalia is een evenement dat bestaat uit een geslaagde mix van circuitrijden, animaties in de paddock en het samenkomen van invoerders en clubs. Twee...
error: Content is protected !!