WEC: AF Corse maakt line-up bekend

Vandaag heeft AF Corse Ferrari zijn coureurs in de LMGTE Pro-klasse van de FIA WEC aangekondigd, op de line-up van de #52 Ferrari 488 GTE Evo wordt Daniel Serra vervangen door Antonio Fuoco. Na zes titels bij de fabrikanten, wil Ferrari alles inzetten om de titel in de LMGTE Pro te behouden.

Miguel Molina en Antonio Fuoco zullen het nummer 52 van de 488 GTE bemannen. In zijn derde volledige seizoen in het FIA WEC deelt de Spaanse coureur de cockpit van de AF Corse Ferrari met de jonge Italiaan. Na een uitstekend debuut in het World Endurance Championship in de LMGTE Am-klasse met Cetilar Racing, zal Fuoco voor het eerst de Ferrari besturen in de LMGTE Pro-klasse.

Op wagen nummer 51 gaan de regerend wereldkampioenen Alessandro Pier Guidi en James Calado op jacht naar een derde wereldtitel, ongekend in de LMGTE Pro-klasse. Voor het vijfde achtereenvolgende jaar deelt dit duo het stuur van de 488 GTE.

Foto (c) FIA WEC

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

NLS 2: Tweede overwinning in twee races voor de BMW M4 GT3

De BMW M4 GT3 was opnieuw de snelste in de tweede race van het seizoen van de Nürburgring Endurance Series (NLS). Nadat ROWE Racing...

Georg Linnamäe leider na de openingsronde

Het was een emotioneel moment voor de leden van Ecurie Bayard toen de Est Ott Tänak van start ging voor de eerste lus van...

Opnieuw een vol startveld voor de Porsche Carrera Cup Deutschland 

De Porsche Carrera Cup Deutschland begint zijn nieuwe seizoen van 27 tot 29 april op Spa-Francorchamps in België. Dit jaar staan er 32 Porsche...
error: Content is protected !!