WEC: Gabriel Aubry geïdentificeerd als verdacht positief voor COVID-19

Na diepgaande gezondheidsprotocollen en tests voorafgaand aan de herstart van het FIA World Endurance Championship op Circuit de Spa-Francorchamps, is Gabriel Aubry van de No.37  (JOTA Sport), geïdentificeerd als verdacht positief voor COVID-19.   

De coureur, plus degenen met wie hij in nauw contact heeft gestaan hebben zichzelf in een isolement gebracht om de resultaten van een tweede test van gisteren af te wachten. Ook het Algarve Pro Racing team voor wie hij vorige week in de Europese Le Mans Series in Spa deelnam zijn in quarantaine geplaatst. Dit in overeenstemming met de protocollen van de FIA en de WEC om de risico’s te beperken, zijn de concurrenten en het personeel van het Circuit van Spa-Francorchamps, ingedeeld in groepen of ‘bubbels’ met een minimum aan kruiscontact tussen elke groep.   

Met de hulp van de FIA, de promotor, de lokale gezondheidsautoriteiten, het WEC en de Medische Afgevaardigde van het Circuit van Spa-Francorchamps (COVID-19) is een volledig “track and trace”-initiatief genomen en zijn alle nauwe contacten geïdentificeerd en in quarantaine geplaatst totdat de resultaten van de PCR-tests die vanochtend zijn uitgevoerd, bekend zijn.   

Nadere informatie zal worden vrijgegeven zodra de resultaten zijn bevestigd. 

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

NLS 2: Tweede overwinning in twee races voor de BMW M4 GT3

De BMW M4 GT3 was opnieuw de snelste in de tweede race van het seizoen van de Nürburgring Endurance Series (NLS). Nadat ROWE Racing...

Georg Linnamäe leider na de openingsronde

Het was een emotioneel moment voor de leden van Ecurie Bayard toen de Est Ott Tänak van start ging voor de eerste lus van...

Opnieuw een vol startveld voor de Porsche Carrera Cup Deutschland 

De Porsche Carrera Cup Deutschland begint zijn nieuwe seizoen van 27 tot 29 april op Spa-Francorchamps in België. Dit jaar staan er 32 Porsche...
error: Content is protected !!