WEC: Gabriel Aubry geïdentificeerd als verdacht positief voor COVID-19

Na diepgaande gezondheidsprotocollen en tests voorafgaand aan de herstart van het FIA World Endurance Championship op Circuit de Spa-Francorchamps, is Gabriel Aubry van de No.37  (JOTA Sport), geïdentificeerd als verdacht positief voor COVID-19.   

De coureur, plus degenen met wie hij in nauw contact heeft gestaan hebben zichzelf in een isolement gebracht om de resultaten van een tweede test van gisteren af te wachten. Ook het Algarve Pro Racing team voor wie hij vorige week in de Europese Le Mans Series in Spa deelnam zijn in quarantaine geplaatst. Dit in overeenstemming met de protocollen van de FIA en de WEC om de risico’s te beperken, zijn de concurrenten en het personeel van het Circuit van Spa-Francorchamps, ingedeeld in groepen of ‘bubbels’ met een minimum aan kruiscontact tussen elke groep.   

Met de hulp van de FIA, de promotor, de lokale gezondheidsautoriteiten, het WEC en de Medische Afgevaardigde van het Circuit van Spa-Francorchamps (COVID-19) is een volledig “track and trace”-initiatief genomen en zijn alle nauwe contacten geïdentificeerd en in quarantaine geplaatst totdat de resultaten van de PCR-tests die vanochtend zijn uitgevoerd, bekend zijn.   

Nadere informatie zal worden vrijgegeven zodra de resultaten zijn bevestigd. 

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

ADAC GT Masters: Haupt Racing Team zet pole om in jubileumoverwinning

David Schumacher en Salman Owega van het Haupt Racing Team hebben op de Nürburgring hun tweede seizoensoverwinning behaald tijdens de 250e jubileumrace van de...

ADAC GT Masters: Pole voor Schumacher in jubileumrace

David Schumacher heeft de pole position veroverd voor de jubileumrace van de ADAC GT Masters op de Nürburgring. Tijdens de kwalificatie op zondag zette...

FIA WEC: Sarah Bovy zet pole in LMGT3

Het Iron Dames team heeft de pole position behaald voor hun Zuid-Amerikaanse debuut in de 6 Uur van São Paulo, onderdeel van het FIA...
error: Content is protected !!