WEC: Gabriel Aubry geïdentificeerd als verdacht positief voor COVID-19

Na diepgaande gezondheidsprotocollen en tests voorafgaand aan de herstart van het FIA World Endurance Championship op Circuit de Spa-Francorchamps, is Gabriel Aubry van de No.37  (JOTA Sport), geïdentificeerd als verdacht positief voor COVID-19.   

De coureur, plus degenen met wie hij in nauw contact heeft gestaan hebben zichzelf in een isolement gebracht om de resultaten van een tweede test van gisteren af te wachten. Ook het Algarve Pro Racing team voor wie hij vorige week in de Europese Le Mans Series in Spa deelnam zijn in quarantaine geplaatst. Dit in overeenstemming met de protocollen van de FIA en de WEC om de risico’s te beperken, zijn de concurrenten en het personeel van het Circuit van Spa-Francorchamps, ingedeeld in groepen of ‘bubbels’ met een minimum aan kruiscontact tussen elke groep.   

Met de hulp van de FIA, de promotor, de lokale gezondheidsautoriteiten, het WEC en de Medische Afgevaardigde van het Circuit van Spa-Francorchamps (COVID-19) is een volledig “track and trace”-initiatief genomen en zijn alle nauwe contacten geïdentificeerd en in quarantaine geplaatst totdat de resultaten van de PCR-tests die vanochtend zijn uitgevoerd, bekend zijn.   

Nadere informatie zal worden vrijgegeven zodra de resultaten zijn bevestigd. 

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

FIA WEC: Twee auto’s voor Iron Lynx in de nieuwe LMGT3-categorie

Iron Lynx heeft bekend gemaakt dat het zal deelnemen aan het FIA World Endurance Championship van 2024, waarbij het team twee Lamborghini Huracán GT3...

John Wartique: “Aan de finish van de Spa Rally staan was al een overwinning op zich”

Door de finish van de Spa Rally te halen bereikten John Wartique en Maxime Andernack het doel dat ze zich voor de start van...

Jimmy D’hondt pakt zijn tweede titel in de BRC Master Cup

Door de afwezigheid van de Nederlanders Roger Hodenius en Jos Verstappen had Jimmy D'hondt aan een 14de plaats in de Spa Rally voldoende om...
error: Content is protected !!