WEC: Gabriel Aubry geïdentificeerd als verdacht positief voor COVID-19

Na diepgaande gezondheidsprotocollen en tests voorafgaand aan de herstart van het FIA World Endurance Championship op Circuit de Spa-Francorchamps, is Gabriel Aubry van de No.37  (JOTA Sport), geïdentificeerd als verdacht positief voor COVID-19.   

De coureur, plus degenen met wie hij in nauw contact heeft gestaan hebben zichzelf in een isolement gebracht om de resultaten van een tweede test van gisteren af te wachten. Ook het Algarve Pro Racing team voor wie hij vorige week in de Europese Le Mans Series in Spa deelnam zijn in quarantaine geplaatst. Dit in overeenstemming met de protocollen van de FIA en de WEC om de risico’s te beperken, zijn de concurrenten en het personeel van het Circuit van Spa-Francorchamps, ingedeeld in groepen of ‘bubbels’ met een minimum aan kruiscontact tussen elke groep.   

Met de hulp van de FIA, de promotor, de lokale gezondheidsautoriteiten, het WEC en de Medische Afgevaardigde van het Circuit van Spa-Francorchamps (COVID-19) is een volledig “track and trace”-initiatief genomen en zijn alle nauwe contacten geïdentificeerd en in quarantaine geplaatst totdat de resultaten van de PCR-tests die vanochtend zijn uitgevoerd, bekend zijn.   

Nadere informatie zal worden vrijgegeven zodra de resultaten zijn bevestigd. 

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Spa 12H: CP Racing wint zijn laatste race, Red Ant Racing pakt 1 en 2 in de 992-klasse

CP Racing behaalde een glansrijke overwinning in hun laatste optreden tijdens de 12 uren van Spa, terwijl Red Ant Racing de 992-klasse domineerde door...

Spa 12H: Herberth Motorsport bovenaan op zaterdag, Red Ant Racing 1 en 2 in de 992-klasse

In het eerste deel van de Hankook 12H Spa-Francorchamps, gehouden onder uitdagende weersomstandigheden met hagel, sneeuw, wisselende neerslag en zelfs zon, heeft Herberth Motorsport...

DTM Track Safari ook in 2024

De ultieme motorsportervaring wacht op je: de DTM Track Safari belooft een onvergetelijke belevenis. Voor twee ronden word je meegenomen over het circuit in...
error: Content is protected !!