WEC: Team WRT kondigt volledige de line-up aan

Team WRT heeft vandaag de line-up van coureurs bevestigd die dit jaar zullen deelnemen aan het FIA World Endurance Championship. Er zullen twee Oreca 07 Gibsons ingezet worden bij de LMP2-klasse om de titel te verdedigen.

Audi Sport-coureurs Robin Frijns en René Rast zullen samen een trio vormen met de Indonesische Sean Gelael op het nummer 31. Gelael ruilt JOTA voor WRT, de Nederlander Frijns gaat zijn tweede seizoen in voor het team, Rast is drievoudig DTM-kampioen en meervoudig winnaar van verschillende uithoudingsraces.

De Oreca met het nummer 41, die ingezet zal worden onder de kleuren van REALTEAM by WRT, heeft Rui Andrade, Ferdinand Habsburg en Norman Nato aan boord. Andrade won in zijn eerste ELMS LMP2-seizoen de Pro-Am-titel 2021, Habsburg reedt al eerder voor Team WRT in de DTM en het WEC, de Fransman Nato is ook een bekende bij de Belgische ploeg en behaalde eerder P2 op Le Mans en P3 in zowel het FIA WEC als de ELMS.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

24H Le Mans: Opnieuw zege voor Ferrari

De #50 Ferrari AF Corse 499P Hypercar, bestuurd door Antonio Fuoco, Nicklas Nielsen en Miguel Molina, won de 24 uur van Le Mans 2024....

24H Le Mans: Opgave voor Dries Vanthoor

De WRT BMW Hybrid V8 met het nummer 15 is uitgeschakeld in de 24 uur van Le Mans na een crash van Dries Vanthoor...

Een cocktail van historische wagens om in het verleden te duiken

Bestaat er een mooier eerbetoon aan de CrowdStrike 24 Hours of Spa dan wagens in actie te laten komen die de legende van deze...
error: Content is protected !!