WEC: Team WRT kondigt volledige de line-up aan

Team WRT heeft vandaag de line-up van coureurs bevestigd die dit jaar zullen deelnemen aan het FIA World Endurance Championship. Er zullen twee Oreca 07 Gibsons ingezet worden bij de LMP2-klasse om de titel te verdedigen.

Audi Sport-coureurs Robin Frijns en René Rast zullen samen een trio vormen met de Indonesische Sean Gelael op het nummer 31. Gelael ruilt JOTA voor WRT, de Nederlander Frijns gaat zijn tweede seizoen in voor het team, Rast is drievoudig DTM-kampioen en meervoudig winnaar van verschillende uithoudingsraces.

De Oreca met het nummer 41, die ingezet zal worden onder de kleuren van REALTEAM by WRT, heeft Rui Andrade, Ferdinand Habsburg en Norman Nato aan boord. Andrade won in zijn eerste ELMS LMP2-seizoen de Pro-Am-titel 2021, Habsburg reedt al eerder voor Team WRT in de DTM en het WEC, de Fransman Nato is ook een bekende bij de Belgische ploeg en behaalde eerder P2 op Le Mans en P3 in zowel het FIA WEC als de ELMS.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

24H SPA EWC Motos: BMW Motorrad blikt terug naar 2022

De 2022-editie van de 24H SPA EWC Motos heeft een speciaal plekje in de herinneringen van het winnende trio van het BMW Motorrad World...

ADAC GT Masters start het nieuwe seizoen op het “Festival of Dreams” in Hockenheim

De ADAC GT Masters begint zijn 17e seizoen op het "Festival of Dreams" op de Hockenheimring Baden-Württemberg. Het evenement vindt plaats van 9 tot...

Mooie strijd in Assen tijdens de Porsche Sprint Challenge Benelux

Voor de tweede manche van de Porsche Sprint Challenge Benelux trokken de deelnemers en de teams richting het hoge noorden van Nederland. Het circuit...
error: Content is protected !!