WEC: Tickets 6 Hours of Spa vanaf nu te koop

Het tienjarig jubileumseizoen van het wereldomvattende FIA ​​World Endurance Championship gaat van start in Amerika met de 1000 Miles of Sebring op 18 maart. Het tweede evenement op de planning is een ander klassiek evenement, aangezien het kampioenschap terugkeert naar Europa voor de TotalEnergies 6 Hours of Spa-Francorchamps in België op 7 mei.

Tickets voor dit must-see evenement zijn nu te koop tegen een geavanceerde aankoopprijs van € 41 (€ 49 aan de poort) en kinderen onder de 12 jaar hebben gratis toegang. Met een enorme inzending, waaronder de geavanceerde Hypercars, de fel concurrerende LMP2-prototypes en de exotische, op productie gebaseerde LMGTE-klassen, is het WEC klaar om een ​​feest van entertainment te bieden.

Spa-Franchorchamps is een van de meest populaire bestemmingen in de autosport over de hele wereld. Dit jaar viert het epische, golvende circuit van de Ardennen, dat 100 jaar geleden auto’s racen op een locatie die bekend staat om iconische bochten zoals La Source, Eau Rouge, Raidillon en Blanchimont.

Het weekend van Spa-Francorchamps fungeert ook als de traditionele generale repetitie voor het blue riband-evenement van het kampioenschap, de 24 uur van Le Mans, waarin de teams kunnen profiteren van het hogesnelheidskarakter van het circuit om hun prestaties aan te scherpen.

De terugkeer naar Spa is langverwacht aangezien de autosportwereld de gevolgen van de wereldwijde pandemie van zich afschudt. Voor het eerst sinds de 2019-run van het evenement kunnen fans deze must-see sportieve gelegenheid bijwonen, en degenen die hun tickets voor de 2020-race behielden, die achter gesloten deuren werd gehouden in overeenstemming met de toenmalige richtlijnen, zullen die tickets gehonoreerd krijgen wanneer ze terugkomen op het circuit.

Een programma van ondersteunende races draagt ​​bij aan het entertainmentaanbod, net als een volledig aanbod aan familie-entertainment ter plaatse om te genieten van felle gevechten op het circuit en het geluid van ’s werelds beste sportracewagens.

Klik hier voor meer informatie.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland begint het nieuwe seizoen in Imola

Het nieuwe seizoen van de Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland gaat van start op het circuit van Imola, Italië, met een indrukwekkend veld van...

RedAnt Racing met grote ambities richting thuisrace in Spa

Na een klinkende zege in de 12 uur van Mugello trekt RedAnt Racing als leider in de 992-klasse naar de tweede manche van de...

NTC 2024 in de volgende bocht van het Junior Black Knights Team

De eerste van zeven races van het seizoen vindt dit weekend plaats in Assen (Nederland) voor de drie aanstormende Belgische rijders. De beste jonge coureurs...
error: Content is protected !!