WEC: Tickets 6 Hours of Spa vanaf nu te koop

Het tienjarig jubileumseizoen van het wereldomvattende FIA ​​World Endurance Championship gaat van start in Amerika met de 1000 Miles of Sebring op 18 maart. Het tweede evenement op de planning is een ander klassiek evenement, aangezien het kampioenschap terugkeert naar Europa voor de TotalEnergies 6 Hours of Spa-Francorchamps in België op 7 mei.

Tickets voor dit must-see evenement zijn nu te koop tegen een geavanceerde aankoopprijs van € 41 (€ 49 aan de poort) en kinderen onder de 12 jaar hebben gratis toegang. Met een enorme inzending, waaronder de geavanceerde Hypercars, de fel concurrerende LMP2-prototypes en de exotische, op productie gebaseerde LMGTE-klassen, is het WEC klaar om een ​​feest van entertainment te bieden.

Spa-Franchorchamps is een van de meest populaire bestemmingen in de autosport over de hele wereld. Dit jaar viert het epische, golvende circuit van de Ardennen, dat 100 jaar geleden auto’s racen op een locatie die bekend staat om iconische bochten zoals La Source, Eau Rouge, Raidillon en Blanchimont.

Het weekend van Spa-Francorchamps fungeert ook als de traditionele generale repetitie voor het blue riband-evenement van het kampioenschap, de 24 uur van Le Mans, waarin de teams kunnen profiteren van het hogesnelheidskarakter van het circuit om hun prestaties aan te scherpen.

De terugkeer naar Spa is langverwacht aangezien de autosportwereld de gevolgen van de wereldwijde pandemie van zich afschudt. Voor het eerst sinds de 2019-run van het evenement kunnen fans deze must-see sportieve gelegenheid bijwonen, en degenen die hun tickets voor de 2020-race behielden, die achter gesloten deuren werd gehouden in overeenstemming met de toenmalige richtlijnen, zullen die tickets gehonoreerd krijgen wanneer ze terugkomen op het circuit.

Een programma van ondersteunende races draagt ​​bij aan het entertainmentaanbod, net als een volledig aanbod aan familie-entertainment ter plaatse om te genieten van felle gevechten op het circuit en het geluid van ’s werelds beste sportracewagens.

Klik hier voor meer informatie.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Circuit Spa-Francorchamps klaar voor de Spa Six Hours

De editie van de dertigste Spa Six Hours komt er met rasse schreden aan! Van 28 september tot en met 1 oktober, biedt Roadbook weer...

ROWE RACING trekt naar Barcelona voor de titel

ROWE RACING heeft een indrukwekkend seizoen achter de rug in de GT World Challenge Europe en staat nu voor de seizoensfinale in Barcelona. Met...

RedAnt Racing sluit seizoen Porsche Carrera Cup Benelux af op een positieve noot

Dit weekend werd op de Oostenrijkse Red Bull Ring, in het kader van de prestigieuze DTM-meeting, de slotmanche van de Porsche Carrera Cup Benelux...
error: Content is protected !!