WEC: United Autosports wint laatste sessie

United Autosports sluit de tweedaagse FIA ​​WEC Prologue-test op Sebring International Raceway bovenaan de tabellen af. De LMP2 met het nummer 22 werd bestuurd door Filipe Albuquerque, Philip Hanson en Will Owen. Tijdens het laatste half uur van de sessie toverde Albuquerque de snelste tijd algemeen op de tabellen, daarmee was de Oreca 07 van het team 178 duizendsten sneller dan de Alpine A480.

Het tempo in drie van de vier testsessies werd vooral bepaald door de LMP2-auto’s, waarbij de snelste ronde werd opgeëist door het Belgische Team WRT, in de derde sessie klokte Ferdinand Habsburg een tijd van 1m 48.089s in de #41 Realteam by WRT. Enkel tijdens de openingsproloogsessie op zaterdagochtend kon de Toyota GR010-Hybrid van de verdedigende WEC-kampioenen Mike Conway, Kamui Kobayashi en José María Lopez de tabel aanvoeren.

Nadat Porsche de eerste drie sessies domineerde in de LMGTE Pro-categorie, moest het toch de duimen leggen tegen de Corvette C8.R van Tommy Milner en Nick Tandy in de allerlaatste sessie. In de LMGTE Am-klasse behielden de Porsche 911 RSR’s de leiding, met de #77 Dempsey-Proton Racing bovenaan voor de #46 van Team Project 1.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Circuit Spa-Francorchamps klaar voor de Spa Six Hours

De editie van de dertigste Spa Six Hours komt er met rasse schreden aan! Van 28 september tot en met 1 oktober, biedt Roadbook weer...

ROWE RACING trekt naar Barcelona voor de titel

ROWE RACING heeft een indrukwekkend seizoen achter de rug in de GT World Challenge Europe en staat nu voor de seizoensfinale in Barcelona. Met...

RedAnt Racing sluit seizoen Porsche Carrera Cup Benelux af op een positieve noot

Dit weekend werd op de Oostenrijkse Red Bull Ring, in het kader van de prestigieuze DTM-meeting, de slotmanche van de Porsche Carrera Cup Benelux...
error: Content is protected !!