WEC: United Autosports wint laatste sessie

United Autosports sluit de tweedaagse FIA ​​WEC Prologue-test op Sebring International Raceway bovenaan de tabellen af. De LMP2 met het nummer 22 werd bestuurd door Filipe Albuquerque, Philip Hanson en Will Owen. Tijdens het laatste half uur van de sessie toverde Albuquerque de snelste tijd algemeen op de tabellen, daarmee was de Oreca 07 van het team 178 duizendsten sneller dan de Alpine A480.

Het tempo in drie van de vier testsessies werd vooral bepaald door de LMP2-auto’s, waarbij de snelste ronde werd opgeëist door het Belgische Team WRT, in de derde sessie klokte Ferdinand Habsburg een tijd van 1m 48.089s in de #41 Realteam by WRT. Enkel tijdens de openingsproloogsessie op zaterdagochtend kon de Toyota GR010-Hybrid van de verdedigende WEC-kampioenen Mike Conway, Kamui Kobayashi en José María Lopez de tabel aanvoeren.

Nadat Porsche de eerste drie sessies domineerde in de LMGTE Pro-categorie, moest het toch de duimen leggen tegen de Corvette C8.R van Tommy Milner en Nick Tandy in de allerlaatste sessie. In de LMGTE Am-klasse behielden de Porsche 911 RSR’s de leiding, met de #77 Dempsey-Proton Racing bovenaan voor de #46 van Team Project 1.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

NLS 2: Tweede overwinning in twee races voor de BMW M4 GT3

De BMW M4 GT3 was opnieuw de snelste in de tweede race van het seizoen van de Nürburgring Endurance Series (NLS). Nadat ROWE Racing...

Georg Linnamäe leider na de openingsronde

Het was een emotioneel moment voor de leden van Ecurie Bayard toen de Est Ott Tänak van start ging voor de eerste lus van...

Opnieuw een vol startveld voor de Porsche Carrera Cup Deutschland 

De Porsche Carrera Cup Deutschland begint zijn nieuwe seizoen van 27 tot 29 april op Spa-Francorchamps in België. Dit jaar staan er 32 Porsche...
error: Content is protected !!