Wordt 2020 het jaar van de bevestiging voor de VW Fun Cup?

Met een prachtig 2019 achter de rug waarbij de inschrijvingen alle records verpulverden, is men bij Kronos Events al druk in de weer geweest om dit succes in 2020 opnieuw door te trekken.

Het is zonder twijfel de beste manier om in een ontspannen sfeer de wereld van de autosport te ontdekken.
Wie droomt er nu niet van om achter het stuur van deze legendarische kever te kruipen.
De VW Fun Cup staat dan ook voor iedereen open en is op deze manier een van de meest toegankelijke autosportklasses ter wereld. Jong of oud, internationale en amateur piloten het maakt niet uit. Bij dit kampioenschap is iedereen welkom, ook al heb je nog geen kilometer op een circuit gereden.

Binnen enkele weken zal de eerste wedstrijd plaats vinden op 21 en 22 maart tijdens de Kronos 8 Hours of Mettet.
Zes mythische circuits staan op de kalender, maar vooral Zandvoort die een geweldige transformatie heeft ondergaan door de komst van de F1 zal de piloten des te meer op de proef stellen. 
Maar met 130 kevers op de startgrid belooft de Hankook 25 Hours van Francorchamps weer een echt feest te worden. 

Want de VW Fun Cup is meer dan alleen maar racen, randanimatie en een goede sfeer in de paddock dat is waar Kronos voor staat.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Eerste Rally of Bertrix presenteert een mooie affiche 

Dit weekend maakt de Rally of Bertrix zijn intrede in het Kroon-Oil Belgian Rally Championship. Meer nog, het is zelfs de allereerste editie van...

Huber Racing maakt zijn debuut in de ADAC GT Masters

Huber Racing zal zijn debuut maken in de ADAC GT Masters op het "Festival of Dreams" dit weekend. Het Beierse team zal in totaal...

Belgium Racing aan de voet van het podium in Spa na lastige wedstrijd

Afgelopen weekend stond op het F1-circuit in Spa-Francorchamps de tweede afspraak van het Belcar Endurance Championship 2023 en de Porsche Endurance Trophy Benelux 2023...
error: Content is protected !!