Wordt 2020 het jaar van de bevestiging voor de VW Fun Cup?

Met een prachtig 2019 achter de rug waarbij de inschrijvingen alle records verpulverden, is men bij Kronos Events al druk in de weer geweest om dit succes in 2020 opnieuw door te trekken.

Het is zonder twijfel de beste manier om in een ontspannen sfeer de wereld van de autosport te ontdekken.
Wie droomt er nu niet van om achter het stuur van deze legendarische kever te kruipen.
De VW Fun Cup staat dan ook voor iedereen open en is op deze manier een van de meest toegankelijke autosportklasses ter wereld. Jong of oud, internationale en amateur piloten het maakt niet uit. Bij dit kampioenschap is iedereen welkom, ook al heb je nog geen kilometer op een circuit gereden.

Binnen enkele weken zal de eerste wedstrijd plaats vinden op 21 en 22 maart tijdens de Kronos 8 Hours of Mettet.
Zes mythische circuits staan op de kalender, maar vooral Zandvoort die een geweldige transformatie heeft ondergaan door de komst van de F1 zal de piloten des te meer op de proef stellen. 
Maar met 130 kevers op de startgrid belooft de Hankook 25 Hours van Francorchamps weer een echt feest te worden. 

Want de VW Fun Cup is meer dan alleen maar racen, randanimatie en een goede sfeer in de paddock dat is waar Kronos voor staat.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

FIA WEC: Eerste pole voor de Porsche 963

Porsche Penske Motorsport heeft zijn eerste pole-position veroverd in het FIA World Endurance Championship WEC in Qatar. In een spannende strijd op het Lusail...

DTM: ENGSTLER KLAAR VOOR ZIJN TWEEDE SEIZOEN MET LAMBORGHINI

Luca Engstler maakt zich op voor nog een spannend seizoen in het DTM-kampioenschap, ditmaal als vertegenwoordiger van het Lamborghini Liqui Moly-team. Samen met Lamborghini-fabriekscoureur...

De KA100 maakt kartingsport meer toegankelijk

De nieuwe categorie KA100, die zijn opwachting maakt in de IAME Series Benelux 2024, verdeeld in twee klassementen (KA100 148 en KA100 158 –...
error: Content is protected !!